Gezondheid

Dierenkliniek organiseert informatieve avond

Het geitenteam van Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal (DKHN) organiseert in samenwerking met Gelre dierenartsen en Dierenartsenpraktijk de Hagmolen op dinsdagavond 2 oktober een boerenavond met als thema ‘Houd uw geit uit de dip’. Alle geitenhouders en hun medewerkers zijn welkom.

Tijdens deze avond zal dierenarts Wico Teeuw vertellen wat er allemaal gebeurt in een geit rondom het aflammeren, welke risico’s erbij komen kijken en wat er praktisch aan te doen is. Het geitenteam organiseert deze avond voor geitenhouders en hun medewerkers om hen een informatieve en gezellige avond te bieden. DKHN richt zich flink op de geitensector en werkt daarin samen met twee andere praktijken onder de naam De Oosthof.

De avond start om 19.30 uur met koffie en rond 22.00 uur is het officiële gedeelte afgelopen en is er ruimte voor een hapje en drankje. De boerenavond vindt plaats bij Restaurant In de Tonne, Dorpsstraat 66 in Hellendoorn.
Het geitenteam weet graag ongeveer hoeveel mensen ze mag verwachten. Aanmelden kan via info@deoosthof.nl of telefoonnummer 0545-217060.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Gezondheid
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief