Algemeen

Algemene Ledenvergadering NOG op 24 oktober

De geplande Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Organisatie voor de Geitenfokkerij (NOG) op 18 april 2020 kan door de Corona-maatregelen niet doorgaan. De organisatie laat weten dat de vergadering is verplaatst naar 24 oktober 2020.

Op die datum vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in de Kiekmure te Harderwijk. Met het verschuiven van de datum hebben de verschillende verenigingen de gelegenheid om voor die datum met hun leden te overleggen. Bovendien kunnen fokcommissies op deze manier fokkerij-onderwerpen in stemming brengen zodat het vervolgens ter bevestiging op 24 oktober in de ALV behandeld kan worden.

Het volledige  jaarverslag over 2019 wordt begin mei bij alle fokkers, waarvan de volledige postadresgegevens compleet staan in ZooEasy, bezorgd. De NOG roept daarom op de adresgegevens te checken in ZooEasy en te wijzigen of completeren wanneer dat nodig is.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief