Algemeen

Skal komt weer langs

Vanaf half juni zal Skal haar inspecties weer op locatie uitvoeren. Er is een protocol ontwikkeld waardoor de inspecties uitgevoerd kunnen worden met inachtneming van de corona-richtlijnen. Dat meldt de controle-instantie op haar website.

De meeste onderdelen van een inspectie op locatie zijn hetzelfde gebleven als voor de corona-maatregelen. Zo zal er ingegaan worden op de bedrijfsadministratie en zal ook de rondgang op de locatie plaatsvinden.Wat afwijkt is dat er geen aanvullende interviews met overige medewerkers in het bedrijf gehouden zullen worden. Het is de bedoeling dat de inspectie door één medewerker wordt begeleid. Natuurlijk zal de inspecteur tijdens de inspectie 1,5 meter afstand houden.

Online inspecties

De online inspecties die al afgesproken en bevestigd zijn worden nog uitgevoerd. De nog niet bevestigde afspraken zullen zoveel mogelijk omgezet worden naar een inspectie op locatie. Bedrijven waar een inspectie op locatie wordt ingepland, ontvangen het protocol voorafgaand aan de inspectie zodat de inspectie veilig kan worden uitgevoerd.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief