Algemeen

Twee nieuwe bestuursleden voor vakgroep

Melkgeitenhouders Niels van Middelkoop en Alexander van der Schans zijn benoemd als lid van het bestuur van de LTO vakgroep Melkgeitenhouderij. Met hun benoeming is het bestuur van de vakgroep weer compleet. Zij treden per 1 januari 2021 aan.

Niels van Middelkoop (35) heeft een melkgeitenhouderij met 1.000 melkgevende dieren in Horssen. Binnen de vakgroep zal van Middelkoop zich richten op de portefeuille gezonde dieren.
Alexander van der Schans (52) runt samen met zijn familie en medewerkers een bedrijf met 2.500 melkgevende geiten in Hurwenen. Van der Schans wordt verantwoordelijk voor de portefeuille omgeving.
LTO Nederland is verheugd over de benoeming van de twee nieuwe bestuursleden voor de melkgeitenhouderij-sectie. Hun benoeming is inmiddels bekrachtigd door het hoofdbestuur.

Met z’n vijven

Het bestuur van de LTO vakgroep Melkgeitenhouderij telt in totaal vijf bestuurders. De andere bestuursleden zijn: Jos Tolboom, Ad Bink en Henk van Roekel.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief