Algemeen

Weer geitenhouder in ‘Boer zoekt vrouw’?

Op de eerste beelden van de nieuwe reeks van het televisieprogramma ‘Boer zoekt vrouw’ zijn ook jonge geiten te zien. Dat zou betekenen dat er weer een geitenhouder deelneemt aan Boer zoekt vrouw. De persvoorlichting van het programma mag er nog niks over zeggen. Op zondag 29 augustus om half negen op NPO1 stelt Yvon Jaspers de boeren voor aan de kijkers, dus daarna weten we het zeker.

Voor de nieuwe reeks van Boer zoekt vrouw zijn uit 466 aanmeldingen tien boeren geselecteerd die in de twaalfde serie van het tv-programma de liefde hopen te vinden. Ook dit jaar zijn de boeren verspreid over het land te vinden en qua leeftijden is het voor elk wat wils, aldus het persbericht van KRO-NCRV.

Dat persbericht ‘verraadt’ ook dat er onder anderen een deelnemende boer is met paarden, een met schapen en een met koeien. Of er ook weer een geitenhouder meedoet, staat er niet in vermeld. Maar de eerste beelden en een foto op de Facebookpagina van het tv-programma verklappen wel het een en ander.

In seizoen 2010-2011 deed geitenboer Frank mee aan Boer zoekt vrouw. Een paar jaar later was Aletta te zien met haar geiten op Bonaire.

Serie in 2022 te zien

Na de uitzending van 29 augustus hebben geïnteresseerde vrijgezellen tot zondag 12 september 23.59 uur de tijd hun brief te posten of via boerzoektvrouw.nl te reageren. In 2022 is de serie op tv te zien.

Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Over de auteur: Henk ten Have
Henk ten Have groeide op op een akkerbouwbedrijf in Groningen, maar richtte zich tijdens zijn opleiding aan Van Hall Larenstein in Leeuwarden op de melkveehouderij....
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief