Fokkerij

Landelijke geitenkeuring gaat definitief door

De landelijke geitenkeuring gaat definitief door. Dit heeft het bestuur van SLG besloten. De weersverwachting voor zaterdag 28 augustus is goed genoeg om het evenement buiten te kunnen organiseren.

Dat de keuring in de buitenlucht plaatsvindt, is een vereiste van de gemeente Putten. Net als een verplicht coronatoegangsbewijs. De QR-code kan vanaf de telefoon worden gescand, maar het is ook mogelijk om deze uitgeprint mee te nemen. Als het aanmaken van een QR-code niet mogelijk is, voldoet een papieren vaccinatiebewijs. Daarnaast is een legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) nodig.

Niet iedereen wil of kan aanwezig zijn bij het evenement. Voor hen wordt een livestream opgezet. Deze is te vinden op de website InBeeld.tv. Deelname hieraan is geheel kosteloos. Ook is het mogelijk om de opname na afloop terug te kijken. Dit kan via dezelfde website.

Over de auteur: Marjolein Nielen
Marjolein Nielen is geboren in 1999 en groeide op in Noord-Holland. Haar ouders hebben daar samen een melkveebedrijf. Ze studeerde Dier- en Veehouderij aan de...
Meer over:
Fokkerij
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief