Algemeen

SAC hoofdsponsor Nationaal Geiten Event

Melkmachinefabrikant SAC is hoofdsponsor van het Nationaal Geiten Event op zaterdag 10 september 2022 in de IJsselhallen in Zwolle. De hoofdsponsor grijpt het evenement eveneens aan voor de introductie van een noviteit waarover op dit moment nog niets gezegd kan worden.

Zichtbaar zijn waar het kan. De afgelopen twee jaren heeft SAC dat gedaan door de inzet van contentmarketing. Maar, zo laat het bedrijf weten, direct contact met de geitenhouder is na de uitdagingen in de coronaperiode zeer welkom. In gesprek gaan, ideeën uitwisselen en weer aanwezig zijn voor de eindgebruikers. Met die reden komt SAC op 10 september naar Zwolle.

Het Nationaal Geiten Event kenmerkt zich door 3 hoofdonderdelen: de Expo, waar in 2018 zestig bedrijven hun producten en diensten exposeerden, het Symposium waar verschillende workshops over actuele thema’s worden gegeven en de Landelijke Geitenkeuring, waar uiteindelijk van vijf verschillende geitenrassen de Nationaal kampioenen worden gekozen en gehuldigd.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief