Achtergrond

Inloophuis op Geitenhouderij ’t Roode Hart

Geitenhouderij ’t Roode Hart, waar Nico en Wendy Borst met hun drie kinderen een geitenhouderij en zorgboerderij runnen, biedt nu ook onderdak aan Inloophuis Burgerbrug. Wendy heeft samen met een groep enthousiaste vrijwilligers dit inloophuis opgezet waar een ieder die geraakt is door kanker tot rust kan komen of de zinnen verzetten, lotgenoten ontmoeten of bijeenkomsten kan bijwonen.

Wendy Borst werd in 2016 zelf getroffen door schildklierkanker. In die tijd startte de familie ook hun geitenbedrijf op. Over alles wat zij in die tijd meemaakten, schreef Wendy een tijdlang een column voor de website van Geitenhouderij.

Haar wens was om een plek te creëren waar iedereen die geraakt is door kanker, hetzij bij zichzelf of bij een naaste, samen kan komen in een landelijke en groene omgeving. Zo ontstond Inloophuis Burgerbrug. Het Inloophuis houdt elke donderdagochtend bijeenkomsten en lezingen rondom een bepaald onderwerp.

 

Op zaterdag 10 september is er een open dag waarop het Inloophuis Burgerbrug officieel wordt geopend. Die dag zijn er diverse activiteiten waaronder natuurlijk geiten knuffelen en een bezoek aan de bloementuin.

Inloophuis Burgerbrug zit aan de Grote Sloot 146 in Burgerbrug. Hier vind je meer informatie.

 

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Achtergrond
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief