Algemeen

12 november ledenbijeenkomst Toggenburger

Het bestuur van de Fokgroep Toggenburger nodigt de Toggenburger fokkers en de belangstellenden uit voor de jaarlijkse ledenbijeenkomst op zaterdag 12 november 2022 in Dorpshuis Herxer Marke in Wijhe. Aanvang 10 uur.

Op de agenda staan de gebruikelijke agendapunten. John Hazendonk is aftredend bestuurslid en stelt zich herkiesbaar. Ook stelt het bestuur voor om bestuurslid Piet Greeve te benoemen tot voorzitter. Hij zal dan Doede de Jong opvolgen die vanaf 1995 in het bestuur van de Fokgroep zitting heeft gehad en al die jaren de Fokgroep als voorzitter heeft geleid.

Het bestuur heeft een voorstel voorbereid waarover gediscussieerd en gestemd kan worden: Aanpassen fokreglement met als doel een gezonde Toggenburger populatie te waarborgen.

Verder staat er op de agenda een presentatie over Stal de Enkhoeve; hun Toggenburgerfokkerij, de filosofie erachter en een blik vooruit naar de toekomst van de Bregjes van de Enkhoeve.

De nieuwe Bokmoeders B worden bekendgemaakt en voor de Modelgeiten en -bokken worden certificaten aan de eigenaren uitgereikt.

Rond het middaguur is er gelegenheid om deel te nemen aan een gezamenlijke lunch.

De uitnodiging met de agenda zijn in voorbereiding en worden per e-mail naar Toggenburger-fokkers en -liefhebbers verstuurd. Houd ook de website www.toggenburger.nl in de gaten voor nadere informatie over deze bijeenkomst.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief