Melken

Molswaerd stapt over naar leveren van gangbare melk

De eco-vriendelijke geitenhouderij De Molswaerd in Bleskensgraaf (ZH) stapt over van het leveren van biologische naar gangbare melk. Het bedrijf doet dat, omdat het geen nieuwe afnemer van biologische melk kon vinden.

Nadat oud-afnemer Biokaas failliet ging, heeft De Molswaerd gezocht naar een nieuwe biologische afnemer. Maar, zo meldt de geitenhouderij, dat was lastiger dan aanvankelijk gedacht. Het bedrijf ziet zich dan ook genoodzaakt om de overstap te maken naar het leveren van gangbare melk. De Molswaerd meldt: Vanaf heden zetten we onze missie voort als eco-vriendelijke geitenhouderij en dat biedt kansen. Het geeft ons de ruimte om onze activiteiten zelf in de context te plaatsen en aan het roer te staan. (..) Dit is een nieuw hoofdstuk van onze reis, waarin we je graag verder meenemen in ons uitgangspunt; om samen de beste leefomstandigheden te creëren voor mens en dier. (..) We zijn dan ook enorm blij met de open ontvangst van Bettinehoeve, onze nieuwe afnemer, met wie we onze waarden delen en samen kunnen werken aan een ruim assortiment verse geitenkaasproducten.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Melken
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief