Vakbeurs

Zes nominaties voor innovatie trofee G.E.I.T. 2023

Zes producten en diensten heeft de jury genomineerd als kanshebber voor de Geiten Event Innovatie Trofeeën 2023. Deze trofeeën, die de inzet van de geitensector op het gebied van vernieuwing wil waarderen, worden tijdens het Nationaal Geiten Event op zaterdag 9 september 2023 uitgereikt.

 

Er zijn twee trofeeën; een voor de meest innovatieve geitenhouder van het moment en een voor het meest innovatieve product of dienst. Maar liefst 15 inzendingen kwamen binnen voor de trofee voor meest innovatieve product/dienst. De jury is erg blij met dat aantal, en had nog een flinke kluif om de inzendingen te beoordelen. Zij was daarbij op zoek naar een product/dienst dat recentelijk (in 2021, liever nog 2022/2023) op de markt is gekomen en keek vooral of het product of de dienst van toegevoegde waarde is voor de sector. Verder werd gekeken of het product/dienst professionalisering biedt voor de geitenhouder, en of er een stukje duurzaamheid in verweven zit.

Zes

Zo kwam de jury uiteindelijk tot zes genomineerde producten/diensten. Het gaat daarbij om (in alfabetische volgorde) Drinkbak van Geitenbelang, Feedr met grassnijbunker van Sieplo, Fokwaarde melkureum van de Nederlandse Schapen- en geitenfokkers organisatie (NSFO) in samenwerking met Goat Improvement Company, HyCare geiten van the Schippers Group, Pop-up breeding box (PUBB), en TS-Gapp van TCS Automatisering.

Zaterdag

De nominaties voor de trofee van meest innovatieve geitenhouder houdt de jury geheim tot zaterdag. Zaterdag 9 september 2023 om 12 uur vindt de uitreiking van de trofeeën plaats op het podium van het Nationaal Geiten Event in Zwolle.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Vakbeurs
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief