Algemeen

Ondernemers Lunch: nieuw onderdeel op NGE 2024

Voor alle beroepsmatige geitenhouders die het Nationaal Geiten Event bezoeken, is er nu de kans om die te starten met een gezamenlijke lunch. Het biedt je de mogelijkheid om bij te praten met je collega-geitenhouders en vervolgens met een gevulde maag de beursvloer op te gaan.

Bijpraten, kletsen, netwerken, noem het zo je wilt, maar dat is toch wat je graag wilt tijdens een beursbezoek? Het Nationaal Geiten Event biedt je graag die mogelijkheid, tijdens een gratis lunch. Vervolgens kun je de andere onderdelen van het NGE bezoeken. Alle beroepsmatige geitenhouders (met een abonnement op vakblad Geitenhouderij) kunnen aan deze lunch deelnemen.

Inspiratie en innovatie trofee

Tijdens deze lunch krijg je bovendien te horen wie de meest inspirerende melkgeitenhouder van 2024 is. Deze ondernemer krijgt de Geiten Event Inspiratie Trofee uitgereikt. Ook het meest innovatieve product van 2024 wordt bekroond met de Geiten Event Innovatie Trofee 2024.

Kom je ook lunchen tijdens NGE?

De lunch vindt plaats van 11 tot 12 uur, tijdens het Nationaal Geiten Event. De locatie is Hart van Holland in Nijkerk. De lunch is gratis, maar we willen graag weten hoeveel borden we moeten klaarzetten, dus geef je wel even op.

Wil je iemand nomineren voor de Trofeeën?

Is er een geitenhouder geweest die jou afgelopen jaar heeft geïnspireerd? Of was er een nieuw product dat je vooruit heeft geholpen? Die kun je nomineren voor de Geiten Event Trofeeën. Dat doe je het best hier.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief