Kennispartnerbericht van Agrifirm

Unieke geitenspecial: ‘Bok op tafel’

“De geitenbok kan van toegevoegde waarde zijn voor de melkgeitenhouderij. Maar, voordat je dat in je bedrijf als verdienstelijk businessmodel inzet, moet de consument daar wel klaar voor zijn. Dat begint met bewustwording over het eten van het smakelijke bokkenvlees”, vindt Wilbert Leermakers, verkoopmanager Geit bij Agrifirm. Samen met zijn geitenteam heeft Wilbert daarom een speciale nieuwsbrief rond het thema ‘Bok op tafel’ uitgebracht.

Bij bewustwording van smakelijk geitenvlees doelt Leermakers niet alleen op de consument, maar ook op jou als geitenhouder. Want hoe vaak eet jíj eigenlijk geitenvlees? In deze speciale uitgave neemt het geitenteam je mee in het verwaarden van de bokjes en creatieve, verantwoorde oplossingen in de markt. De opfokspecialisten Tessa Pieffers en Marleen Haarhuis staan voor je klaar om te kijken naar de juiste voerstrategie van jouw bokjes.

Bekijk hier de geitenspecial >

Advies op maat voor jouw bokjes

Het geitenteam van Agrifirm staat voor je klaar met persoonlijke tips en adviezen voor het voeren en verwaarden van jouw geitenbokjes. Neem dus gerust contact op met de adviseur in jouw regio via Klantenservice T 088 488 29 72.

Agrifirm
Over Agrifirm
Agrifirm is dé totaalleverancier voor de geitenhouderij. Van biest, melkpoeders en mengvoeders, tot additieven. Uiteraard altijd voorzien van kennis en advies op maat.

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief