Algemeen

Dienstenveiling door BIG Challenge

Op 10 maart a.s. organiseren 10 fietsers van BIG Challenge – een actie vanuit de Nederlandse veehouderij in de strijd tegen kanker, onderdeel van Alpe d’HuZes – een dienstenveiling om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. De aangeboden diensten variëren van een rondvlucht in een 4-persoons vliegtuig tot vlees- en barbecuepakketten, van een ballonvaart tot hulp in de kraamstal door de echtgenote van de directeur van Boerenbond Deurne en van financieel advies tot het uitrijden van mest. De opbrengst van deze dienstenveiling komt geheel ten goede aan het onderzoeksfonds Alpe d’HuZes/KWF. 
De diensten worden onder leiding van veilingmeesters John van Paassen en Gerard Daandels per opbod verkocht. In totaal gaat het om ruim 80 diensten, die belangeloos beschikbaar zijn gesteld door ondernemers in de omgeving van Deurne. Deze diensten worden verkocht aan belangstellenden, waarbij de focus ligt op de agrarische ondernemers. 
Motivatie
Veilingmeesters Van Paassen, varkenshouder in Deurne en Gerard Daandels, oud-burgermeester van Deurne, zijn zeer gemotiveerd om de diensten te veilen voor het goede doel. John van Paassen: “Eén op de drie personen krijgt kanker. Dat betekent 1/3 van je familie en 1/3 van je vrienden. Als je dat beseft, schrik je.”
De dienstenveiling wordt georganiseerd op zaterdag 10 maart 2012 om 20.30 uur bij Zalencentrum van Bussel, St. Jozefstraat 77 te Deurne.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief