Melken

Rinie Raymakers wint Agroscoopbokaal

Geitenhouder Rinie Raymakers heeft woensdag de Agroscoopbokaal 2015 van ForFarmers Hendrix gewonnen. De bokaal werd uitgereikt door Yvon Jaspers.
Zeven ondernemers in zeven verschillende sectoren kregen een Agroscoopbokaal vanwege hun uitzonderlijke resultaten. Geitenhouder Rinie Raymakers uit Asten kreeg hem vanwege de hoge vet- en eiwitproductie van zijn dieren: in een jaar tijd is de vet- en eiwitproductie per dier met 8 kg gestegen naar 111 kg. Daarmee staat Raymakers op nummer 1 in Agroscoop, het digitale monitoringsprogramma van ForFarmers Hendrix dat technische en financiële bedrijfsgegevens uitrekent.
Raymakers zelf schrijft de hoge productie toe aan zijn streven om ‘geen fouten te maken’. Ruimte voor de geiten en goed voer is daarbij belangrijk, vindt hij. Raymakers wil graag duurzame, gezonde geiten in zijn stal. Zie hier ook het filmpje dat met hem is gemaakt.
scholtenlindefotografie-formers-6

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Melken
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief