Algemeen

Geiten van Boerderij ’t Geertje in kinderboekjes

Onlangs verscheen een tweede kinderprentenboekje over Gertje het Geitje. De verhalen zijn gebaseerd op de dieren en de dagelijkse activiteiten op Boerderij ‘t Geertje in Zoeterwoude. Het eerste boekje verscheen al in 2012 en werd geschreven ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Boerderij ’t Geertje. Het tweede boekje, ‘Gertje het Geitje wil een pannenkoek met kaas!’ is sinds 2 mei te koop.

Zowel het verhaal als de illustraties zijn van de hand van Karin Tinbergen. Het nieuwe boekje is voor 12,50 euro te koop in de winkel van Boerderij ‘t Geertje en bij enkele boekwinkels in de omgeving. Maar het boekje kan ook worden opgestuurd.

Tinbergen schreef samen met Stephanie Dekker ook twee kindertheatershows geïnspireerd op de boekjes van Gertje het Geitje. Ter promotie van het nieuwe boekje speelden Tinbergen en Dekker de voorstelling ‘Gertje en Kriekje op de boerderij’ in de koeienstal van Boerderij ‘t Geertje. Een vrolijke show over de boerderij en wat je allemaal nodig hebt om pannenkoeken te maken.
De voorstelling kan ook worden opgevoerd op andere boerderijen, zie www.deepdeep.nl.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief