Melken

Van Dinther bouwt nieuwe melkstal

Van Dinther uit Velp heeft een nieuw type rapid exit geitenmelkstal ontwikkeld. Door de toenemende belangstelling voor krachtvoerverstrekking is dit nieuwe concept samen en op aanwijzing van ervaren geitenhouders ontwikkeld. Zo is de gepatenteerde Comfort melkstal ontstaan, naast de al bekende Classic en Footloose melkstallen.

De Comfort melkstal is optioneel leverbaar met grote voerbakken van 4,5 liter die op 450 mm van de vloer gemonteerd zijn. De Comfort kan met alle varianten voersystemen worden toegepast zodat ook gedoseerd krachtvoer verstrekken mogelijk is. Ook is op het nieuwe type melkstal een voorbereiding voor standherkenning voorzien. Daarnaast zijn de standplaatsen zwevend uitgevoerd zodat eenvoudig onder de standen door gereinigd kan worden en er een optimaal overzicht voor de melker ontstaat.

De bediening is met een heavy duty ketting mechaniek zonder contragewichten en persluchtbediening ontworpen en optioneel hydraulisch bediend leverbaar. De eerste Comfort melkstallen zijn reeds uitgeleverd en in gebruik genomen. Nadere informatie via uw dealer of Van Dinther Velp (NB).

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Melken
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief