Algemeen

Jos Tolboom nieuwe vakgroepvoorzitter

Jos Tolboom (44) uit Hoogland is benoemd als voorzitter van de LTO-vakgroep Geitenhouderij. Hij neemt de functie over van Jeannette van de Ven.

Tolboom is een van de vakgroepvoorzitters die in het kader van de vernieuwing van LTO Nederland nu wordt benoemd. “Hij is een geschikt boegbeeld voor de sector en heeft voldoende draagvlak onder de leden,” reageert Marc Calon voorzitter van LTO Nederland. Tolboom heeft samen met zijn vrouw een bedrijf met 900 melkgeiten, 11 hectare grasland en een vergaderzaal. Hij ziet zijn nieuwe functie als een uitdaging om te kunnen uitvoeren naast de dagelijkse werkzaamheden op zijn bedrijf. Maar hij wil zich graag voor de sector inzetten. “Het is een belangrijke functie voor de gehele geitenhouderij,” aldus Jos Tolboom. “We moeten onze plaats in de maatschappij verdienen en verdedigen. En voor deze license to produce ga ik me hard maken.”

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief