Algemeen | Voeren

ABZ De Samenwerking neemt Bosgoed Diervoeders over

Coöperatie ABZ De Samenwerking en Bosgoed Diervoeders uit Wilp-Achterhoek hebben besloten per 17 januari 2022 samen verder te gaan.

ABZ De Samenwerking U.A. heeft 100 procent van de aandelen van Bosgoed Diervoeders B.V. uit Wilp-Achterhoek overgenomen. Bosgoed Diervoeders is sterk in varkens-, melkvee- en geitenvoeders. Door de bundeling van krachten ontstaat een organisatie van ruim 750.000 ton diervoeders met een belangrijk marktaandeel in alle veehouderijsectoren en alle regio’s van Nederland.

No-nonsense

“De overname van Bosgoed Diervoeders past goed bij onze missie: het beste dichtbij,” vertelt directeur Marcel Roordink van ABZ De Samenwerking. “Wij hebben goed uitgeruste productielocaties door heel het land. Zo realiseren we korte lijnen en staan we dicht bij onze klanten en hun ondernemingen.”
Bosgoed Diervoeders was op zoek naar een partner die aan de verdere professionalisering van de organisatie invulling kan geven en continuïteit biedt voor haar medewerkers en klanten. “De keuze voor ABZ De Samenwerking is een logische stap voor ons omdat de no-nonsense, klantgerichte cultuur van de bedrijven naadloos op elkaar aansluit,” aldus Rick Bosgoed.

Naam Bosgoed blijft

Bosgoed Diervoeders B.V. zal in eerste instantie verder gaan onder haar eigen naam en alle vertrouwde aanspreekpunten blijven beschikbaar voor de klanten.
De productielocatie van Bosgoed Diervoeders is gelegen in Wilp-Achterhoek, direct aan de snelweg A1 en centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. ABZ De Samenwerking U.A. heeft productielocaties in Nijkerk, Eindhoven, Haastrecht, Stroobos, Markelo en Leusden.

Over de auteur: Wilma Wolters
Wilma groeide op tussen koeien en paarden, en vond dat geweldig. Ze volgde de Hogere Agrarische School in Dronten, studeerde nog 2 jaar aan de...
Meer over:
AlgemeenVoeren
Deel dit bericht: Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief