Management

De Valk en ABZ intensiveren samenwerking

Diervoedercoöperaties De Valk Wekerom en ABZ De Samenwerking gaan per 1 februari 2023 een strategische samenwerking aan. Daarmee willen de bedrijven beter in kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen in de Nederlandse veehouderij.

De samenwerking is, zo meldt ABZ De Samenwerking in een persbericht, een logisch vervolg op de samenwerking die de coöperaties al hebben op het gebied van de productie van rundvee-, pluimvee- en biologische voeders. De samenwerking zal worden uitgebreid op onder andere het gebied van inkoop, kwaliteit, nutritie en managementondersteuning.

Door de samenwerking komt er meer kennis beschikbaar voor de aangesloten leden-veehouders en kan er beter ingespeeld worden op (toekomstige) marktconcepten voor dierlijke producten. De combinatie kan gebruik maken van acht fabrieken die gezamenlijk een goede dekking bieden over het land.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Management
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief