Kennispartnerbericht van SAC

Beleef zelf de carrousel buitenmelker

Met de carrousel buitenmelker bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijk systeem met focus op het welzijn van uw geiten. De unieke SAC service-arm zorgt ervoor dat het melkstel wordt aangereikt en het vacuüm automatisch start. Het ergonomisch design verzekert u van goede arbeidscondities. Een totaaloplossing voor het melken van uw geiten.

Passende melkoplossing

Met de SAC carrousel buitenmelker melkstal worden enorme aantallen geiten per uur gemolken. Maar dat niet alleen. Deze melkstal is ook een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor grotere kuddes en hoogproductieve geiten. De melkinstallatie wordt uitgerust met een compacte IDC melkunit die alle benodigde functies in één apparaat combineert. De melkstal is daarom zeer open en toegankelijk. De Milking Parlour Monitor geeft tijdens het melken een duidelijk overzicht van het gehele melkproces en alle relevante gegevens. Ook de bijbehorende olievrije en energiebesparende industriële Unipump en Uniwash 3+ spoelautomaat dragen bij aan een investering, waardoor u verzekerd bent van lage onderhoudskosten per jaar. Met focus op dierwelzijn, behoud van melkkwaliteit en optimale ergonomische werkomstandigheden biedt de carrousel een passende melkoplossing voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Bent u benieuwd naar de carrousel buitenmelker? Beleef het zelf, bekijk de video.

SAC
Over SAC
SAC levert melkoplossingen die uw dagelijkse werk vereenvoudigen in een ergonomisch optimale omgeving met focus op de geit en haar comfort. Samen kijken we naar uw doelen en uitdagingen, zodat we gezamenlijk de best passende oplossingen vinden, voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief