Kennispartner SAC

Over SAC

EFFICIËNT MELKEN

HipraBij het melken van geiten kan niets de efficiëntie zo verbeteren, als een goed ontworpen melkstal. Het melken zelf duurt niet lang, maar de handmatige handelingen nemen het grootste deel van het totale melkproces in beslag. Daarom is het belangrijk dat u alle handelingen snel, efficiënt en routinematig kunt uitvoeren. Het draaien van capaciteit is belangrijk zonder hierbij in te moeten boeten op de kwaliteit van het melken.

JARENLANGE ERVARING

De SAC melkstallen zijn ontwikkeld op basis van jarenlange voortschrijdende ervaring in het melken van geiten. Uitgerust met de unieke SAC Handyflow 2 melkstellen onderscheidt de melkstal zich onder andere doordat het melken automatisch start, zodra de melkbeker is geplaatst. De automatische vacuümregeling voorkomt ook luchtinlaat tijdens het aansluiten of indien de geit de melkbeker aftrapt. Naast de automatische functies, zorgt het lage bekergewicht voor minder belasting en een verbetering en versnelling van het melkproces.

FLEXIBELE OPLOSSINGEN

Binnen het aanbod van onze complete melksystemen bieden we flexibele oplossingen aan. Uiteraard aangepast aan de wensen en eisen van de individuele melkveehouder. SAC staat hierbij voor u klaar. Wij nemen u graag mee in de tocht naar de ideale oplossing voor het melken van uw geiten.

A HEALTHY DAIRY FARMING LIFE

Het is een uitdaging om in deze tijd een duurzame en winstgevende melkveehouder te zijn. Eenvoudige en innovatieve oplossingen moeten aansluiten bij uw behoeften en die van uw geiten, zodat u efficiënt kunt ondernemen. Al jarenlang zetten wij wereldwijd onze kennis en kunde van experts in voor u als melkveehouder. Wij streven ernaar om functionele oplossingen te bieden die u ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. Onze visie is simpel, uw melkveehouderij moet gezond zijn. We focussen ons daarom op vijf pijlers: Melkkwaliteit, Carbon footprint, Ergonomie, Dierenwelzijn en Levensduur

Meer over SAC op nl.sacmilking.com

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief

Geitenhouderij archief

Blader in de archieven