Algemeen

Melkgeitenhouder Veelers verrast met fotoserie

Twee bokken onder mekaar. Zo heet de foto uit de serie Binnenkieken bij Boeren die bij het melkgeitenbedrijf van Gerrit-Jan en José Veelers is gemaakt. De fotoserie, gemaakt door fotograaf Wouter Borre, moet ervoor zorgen dat mensen erachter komen wat het boerenleven nou echt inhoudt.

“We vinden het fantastisch dat ‘Binnenkieken Bij Boeren’ ons op deze manier platform geeft om te laten zien wat ons drijft. Dat we houden van onze geiten, dat we serieus duurzaam bezig zijn en dat we op innovatieve wijze werken aan een mooie toekomst voor ons boerenbedrijf”, vertelt José Veelers.

De foto met de naam; ‘Twee oude bokken onder mekaar’, stal de show tijdens de onthulling van een bijzondere foto-expositie in de hal van Sportcomplex De Pol in Bentelo. De expositie is de tweede op rij in een serie waarmee de werkgroep ‘Binnenkieken Bij Boeren’ een inkijkje wil geven in het boerenleven anno 2019.  De eerste keer stond een varkens- en rundveehouder centraal. Dit keer werd gekozen voor melkgeitenbedrijf Veelers.

 

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Melkprijzen

NieuwsbriefGeitenmelkprijsvergelijking uitgevoerd door AgriMedia bv.
Bekijk de melkprijzen

Nieuwsbrief Geitenhouderij

Nieuwsbrief